Snel reserveren? 035 691 93 04

Ons menu voor een culinaire lunch

A picture of fishes after getting caught
Volg de natuur

Vis & Seizoen
principe

Wij werken volgens het 'Vis & Seizoen principe'. Vis welke op verantwoorde wijze wordt gevangen op het moment dat de vis optimaal en niet met de voortplanting bezig is. Zeker geen vis welke bedreigd wordt in haar voortbestaan.
Moderne keuken

Proef de seizoenen

Aan de start van elk nieuw seizoen doen onze chefs een uitgebreid onderzoek naar de nieuwste trends en de beste smaakcombinaties.

De seizoenen brengen namelijk hun eigen producten en smaken teweeg. En door in te spelen op de seizoenen kunnen onze chefs blijven werken met de meest verse en lokale ingrediënten.
A picture of fresh asparagus in a small wooden barrel

“Elke dag verbetering.
Een goede kwaliteit
en alles voor een
betaalbare prijs.”

Afbeelding van een gerechtAfbeelding van een gerechtAfbeelding van een gerechtAfbeelding van een gerecht

Volg ons op Instagram
We houden je op de hoogte van het laatste nieuws en delen heerlijke gerechten