• Voorgerecht

    • Huitres Fines de Claires nr. 2

      € 3,00 per stuk

      oesters, geserveerd met roggebrood, citroen en sjalot -rode wijnazijn

    • Carpaccio de boeuf

      € 13,25

      dun gesneden ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas, krokante zilveruitjes en truffel mayonaise (supplement eendenleverkrullen € 6,00)

    • “Goede Gooier Burger”

      € 16,25

      huisgerookte zalm, Hollandse garnalen en gamba ‘s met kreeftenmayonaise en knapperig kruiden filodeeg

    • Entrecôte de veau

      € 16,50

      gebraden kalfslende met gebakken kwartel ei, bitterbal, zuurdesem crouton en grove mosterd

    • Thon rouge

      € 17,00

      rouleau van yellowfin tonijn en krab, venkel, yuzu en vinaigrette van rode biet

    • Terrine de foie gras de canard

      € 17,50

      huisgemaakte terrine van eendenlever met compôte van dadels en appels en brioche toast

x