• Voorgerecht

    • Huitres Fines de Claires nr. 2

      € 3,00 per stuk

      oesters, geserveerd met roggebrood, citroen en sjalot -rode wijnazijn

    • Carpaccio de boeuf

      € 13,25

      dun gesneden ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas, krokante zilveruitjes en truffel mayonaise

    • Entrecôte de veau

      € 15,75

      kalfslende met verse truffel, bitterbal, gebakken kwartelei, little gem, knolselderij en hazelnoot vinaigrette

    • “Goede Gooier Burger”

      € 16,25

      huisgerookte zalm, Hollandse garnalen en gamba ‘s met kreeftenmayonaise en knapperig kruiden filodeeg

    • Thon rouge

      € 17,00

      yellowfin tonijn met sticky rijst, edamame, wakame, krokante sesam en sesamdressing

    • Terrine de foie gras de canard

      € 17,50

      huisgemaakte terrine van eendenlever met compôte van dadels en appels en brioche toast

x