-
-
Voorgerecht
-
Huitres Fines de Claires nr. 2
€ 3,00 per stukoesters, geserveerd met roggebrood, citroen en sjalot -rode wijnazijn
-
Carpaccio de boeuf
€ 13,25dun gesneden ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas, krokante zilveruitjes en truffel mayonaise
-
Entrecôte de veau
€ 15,75kalfslende met verse truffel, bitterbal, gebakken kwartelei, little gem, knolselderij en hazelnoot vinaigrette
-
“Goede Gooier Burger”
€ 16,25huisgerookte zalm, Hollandse garnalen en gamba ‘s met kreeftenmayonaise en knapperig kruiden filodeeg
-
Thon rouge
€ 17,00yellowfin tonijn met sticky rijst, edamame, wakame, krokante sesam en sesamdressing
-
Terrine de foie gras de canard
€ 17,50huisgemaakte terrine van eendenlever met compôte van dadels en appels en brioche toast
-
x