• Hoofdgerecht vlees

    • Magret de canette

      € 24,50

      gebraden eendenborst met bataat crème, gekonfijte wortel, gele biet en saus van verjus

    • Filet de cochon Ibérique

      € 25,75

      Iberico rugfilet met doperwt, zacht gegaarde tomaat, topinambour en een saus van Pata Negra

    • Rib-eye de boeuf

      € 26,00

      gegrilde runderribeye met krokante rösti, schorseneren, paddenstoelen en saus van gepofte knoflook

    • Filet de boeuf

      € 27,50

      tournedos geserveerd met groenten van de markt, Bordelaise saus en pommes fondantes.

      • supplement eendenlever € 7,50
    • Bijgerecht

      € 4,00

      dikke friet met huisgemaakte mayonaise

       

      Mocht u eventueel een allergie of speciaal dieet hebben,  geeft  u dit dan van tevoren aan. Wij houden daar graag rekening mee.

x