Van maandag tot en met zondag serveren we onderstaande gerechten tijdens de lunch tussen 12:00 uur en 17:00 uur.
Mocht u eventueel een allergie, glutenvrij of ander dieet hebben, dan kunt u dat van tevoren aangeven en houden wij daar rekening mee.
Mocht u eventueel een allergie, glutenvrij of ander dieet hebben, dan kunt u dat van tevoren aangeven en houden wij daar rekening mee.
Carpaccio de boeuf
dun gesneden ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas, gemarineerde zilveruitjes en truffelmayonaise.
Croquettes de crevettes grises
Hollandse garnalen kroketten met gefrituurde peterselie, toast, kropsla en limoenmayonaise.
Chèvre chaud
gegratineerde geitenkaas met honing, gegrilde groenten, amandelen en Pecannoten, balsamico vinaigrette.
De Goede Gooier hamburger (200 gr.)
hamburger met kaas, bacon, uitjes en huisgemaakte dikke friet
Jambon ‘patte noire’ Ibérique
salade met Pata Negra, krokante gamba’s, gepocheerd ei en kalfs bitterbal met een dressing van ansjovis.
Salade de pays
boeren salade met variaties van vlees en gevogelte met Parmezaanse kaas mayonaise | Klein | € 18,00 |
Groot | € 22,50 |
Salade des mers et rivières
rijkelijke salade met vis, schaal en schelpdieren en kreeftenmayonaise | Klein | € 18,00 |
Groot | € 22,50 |
2 gangen menu
3 gangen menu
Bitterballen - 8 stuks
Bittergarnituur - 10 stuks
Lauwwarme appeltaart (zonder / met slagroom)