Mocht u eventueel een allergie of speciaal dieet hebben, geeft u dit dan van tevoren aan. Wij houden daar graag rekening mee.
-
-
Voorgerecht
-
Huitres Fines de Claires nr. 2
€ 3,00 per stukoesters, geserveerd met roggebrood, citroen en sjalot -rode wijnazijn
-
Carpaccio de boeuf
€ 13,25dun gesneden ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas, krokante zilveruitjes en truffel mayonaise
-
Entrecôte de veau
€ 15,75kalfslende met verse truffel, bitterbal, gebakken kwartelei, little gem, knolselderij en hazelnoot vinaigrette
-
“Goede Gooier Burger”
€ 16,25huisgerookte zalm, Hollandse garnalen en gamba ‘s met kreeftenmayonaise en knapperig kruiden filodeeg
-
Thon rouge
€ 17,00yellowfin tonijn met sticky rijst, edamame, wakame, krokante sesam en sesamdressing
-
Terrine de foie gras de canard
€ 17,50huisgemaakte terrine van eendenlever met compôte van dadels en appels en brioche toast
-
-
-
Warme & koude tussengerechten
-
Velouté de potiron
€ 12,50pompoensoep met krokante kastanje, cashewnoten en schuim van kokos
-
Bisque de homard et crabe
€ 14,00bisque van kreeft met krab, geserveerd met crème fraîche en kaasstengel
-
Foie gras de canard sauté
€ 17,50gebakken eendenlever met gekaramelliseerde appel en saus van Calvados
-
Menu du marché
Dagelijks wisselend menu van de chef
3 gangen menu € 39,50 4 gangen menu € 46,50 5 gangen menu € 53,50
-
-
-
Hoofdgerecht vis
-
Végétarien
€ 21,50vegetarisch hoofdgerecht
-
Poisson du jour selon arrivage
€ 25,00vis van de dag (afhankelijk van het aanbod van onze leverancier)
-
Filet de barbue
€ 25,50gegrilde grietfilet met kruiden risotto, l’amuse tomaat, spinazie en saus van saffraan
-
Coquilles St Jacques
€ 26,50coquilles met parel couscous, gegrilde courgette, tomaat en Beurre Blanc
-
Homard Thermidor (half / heel)
€ 26,25 / € 47,00kreeft Thermidor met witte truffel, linguine, spinazie en duxelles
-
Sole meunière de la mer du Nord
Dagprijsgebakken verse Noordzeetong, ca 500 gram
-
-
-
Hoofdgerecht vlees
-
Magret de canette
€ 24,50gebraden eendenborst met bataat crème, gekonfijte wortel, gele biet en saus van verjus
-
Filet de cochon Ibérique
€ 25,75Iberico rugfilet met doperwt, zacht gegaarde tomaat, topinambour en een saus van Pata Negra
-
Rib-eye de boeuf
€ 26,00gegrilde runderribeye met krokante rösti, schorseneren, paddenstoelen en saus van gepofte knoflook
-
Filet de boeuf
€ 27,50tournedos geserveerd met groenten van de markt, Bordelaise saus en pommes fondantes.
• supplement eendenlever € 7,50 -
Bijgerecht
€ 4,00dikke friet met huisgemaakte mayonaise
Mocht u eventueel een allergie of speciaal dieet hebben, geeft u dit dan van tevoren aan. Wij houden daar graag rekening mee.
-
-
-
Dessertkaart
-
Dame Blanche
€ 8,25traditionele Dame Blanche
-
Gâteau frangipane aux pommes
€ 9,00cake van gekaramelliseerde appels met frangipane en pecannoten en hazelnoot roomijs
-
Tarte au citron meringuée et chocolat
€ 9,00citroentaart met Italiaanse meringue, mousse van pure chocola en citroensorbet
-
Crème brulée
€ 9,00op smaak gemaakt met vanille uit Madagascar en karamel-zeezout roomijs
-
Plateau de Fromage (Bourgondisch Lifestyle)
€ 14,75binnen- en buitenlandse kazen met notenbrood en stroop
-
Grand Dessert
€ 16,00combinatie van zoetigheden
-
-
-
Dessertwijn
-
Banyuls 5 ans d'age
€ 6,50 -
Monbazillac
€ 6,50 -
Rivesaltes Ambré 1988
€ 7,25 -
Huxelrebe Beerenauslese 2010
€ 7,25
-
-
-
Calvados
-
Domfrontais, Gontier 2000
€ 10,00 -
Père Magloire V.S.O.P
€ 7,50
-
-
-
Grappa
-
Chardonnay Pojer et Sandri
€ 9,00 -
Traminer, Pojer et Sandri
€ 9,00 -
Nonino traditionale
€ 10,00
-
-
-
Armagnac
-
Veuve Goudoulin 1975
€ 15,00 -
Veuve Goudoulin V.S.O.P.
€ 9,00
-
-
-
Eau de vie
-
Poire William
€ 8,75
-
-
-
Cognac
-
Courvoisier V.S.O.P.
€ 8,00 -
Hennessy V.S.O.P.
€ 9,00 -
Remy Martin V.S.O.P.
€ 9,00 -
Hennessy X.O.
€ 21,50
-