Lunch & Diner

Mocht u eventueel een allergie of speciaal dieet hebben, geeft u dit dan van tevoren aan. Wij houden daar graag rekening mee.

    • Voorgerecht

    • Huitres fines de claires David Hervé nr. 2

      € 2,95 per stuk

      oesters, geserveerd met roggebrood, citroen en sjalot -rode wijnazijn

    • “Goede Gooier Burger”

      € 15,50

      huisgerookte zalm, Hollandse garnalen en gamba ‘s met kreeftenmayonaise en knapperig kruiden filodeeg

    • Carpaccio de boeuf

      € 12,75

      dun gesneden ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas, krokante zilveruitjes en truffel mayonaise

    • Végétarien

      € 14,75

      gebakken bospaddenstoelen met brioche toast, zoet-zure pompoen, truffel Peccorino en gepocheerd ei

    • Salade Niçoise

      € 17,50

      geroosterde tonijn met kwartel ei, haricots verts, rode ui en French dressing

    • Terrine de foie gras de canard

      € 16,50

      huisgemaakte terrine van eendenlever met ingemaakte druiven en brioche toast

    • Warme tussengerechten

    • Gazpacho

      € 11,50

      gazpacho van Pomodori tomaat met schuim van watermeloen en borage

    • Bisque de homard et crabe

      € 13,50

      bisque van kreeft met krab, geserveerd met crème fraîche en kaasstengel

    • Coquilles Saint Jacques

      € 16,50

      gebakken coquilles met een aspic van knolselderij en wortel, saus van Champagne

    • Menu du marché

      Dagelijks wisselend menu van de chef

      3 gangen menu € 38,50
      4 gangen menu € 45,50
      5 gangen menu € 52,50
    • Hoofdgerecht vis

    • Poisson du jour selon arrivage

      €24,50

      vis van de dag (afhankelijk van het aanbod van onze leverancier)

    • Végétarien

      € 19,50

      vegetarisch hoofdgerecht

    • Grand Sébaste

      € 25,50

      gebakken roodbaars filet met aardappelmousseline, l 'amuse tomaat, groene asperge en saus van gezouten citroen

    • Homard Thermidor (half / heel)

      € 25,50 / € 45,00

      kreeft Thermidor met witte truffel, linguine, spinazie en duxelles

    • Bar de ligne

      € 25,50

      op de huid gebakken zeebaars met kruiden risotto, spinazie, zeevenkel en saus van saffraan

    • Hoofdgerecht vlees

    • Filet de boeuf

      € 27,50

      tournedos geserveerd met groenten van de markt, Bordelaise saus en pommes fondantes.

      • supplement eendenlever € 6,00
    • Ribeye de veau

      € 25,50

      gegrilde kalfsribeye met paddenstoelen, wortel, aardappelmousseline en kruidenboter

    • Steak tartare classique

      € 23,50

      steak tartaar klassiek , geserveerd met gepocheerd ei, zuurdesem crouton en truffelmayonaise

    • Carré d'agneau

      € 25,50

      gebraden lamsrack met krokante gnocchi, asperges, doperwten en eigen jus

    • Huisgemaakte dikke friet met mayonaise

      € 3,75
    • Dessertkaart

    • Crème brulée

      € 8,75

      op smaak gemaakt met vanille uit Madagascar en karamel-zeezout roomijs

    • Fraises

      € 8,75
    • Glace à la vanille

      € 8,75

      Bourbon vanille ijs met geslagen room en saus van single origin Madagascar chocolade

    • Grand Dessert

      € 14,50

      combinatie van zoetigheden

    • Plateau de Fromage (Bourgondisch Lifestyle)

      € 14,50

      binnen- en buitenlandse kazen met notenbrood en stroop

    • Dessertwijn

    • Gewurztraminer Vendange Tardive

      € 7,20
    • Vin Santo Falchini

      € 7,10
    • Monbazillac

      € 6,50
    • Calvados

    • Père Magloire V.S.O.P

      € 6,75
    • Domfrontais, Gontier 1999

      € 7,25
    • Grappa

    • Nonino traditionale

      € 10,00
    • Chardonnay Pojer et Sandri

      € 8,00
    • Traminer, Pojer et Sandri

      € 8,25
    • Armagnac

    • Veuve Goudoulin V.S.O.P.

      € 7,00
    • Veuve Goudoulin 1975

      € 12,50
    • Eau de vie

    • Poire William

      € 8,60
    • Cognac

    • Courvoisier V.S.O.P.

      € 6,50
    • Hennessy V.S.O.P.

      € 7,00
    • Hennessy X.O.

      € 12,50
    • Remy Martin V.S.O.P.

      € 8,00