Kerstmenu 2020

• Menu •

Amuse de Noël

Gerookte zalm, mousse van krab en Hollandse garnalen, komkommer,

gelei van venkel en appel, zwart zuurdesem brood*

***

Velouté van pompoen met kastanje en cashewnoten, krokante stengel

en schuim van kokos*

***

Op lage temperatuur gegaarde heilbot met gekonfijte knolselderij, bospeen, tomaat

en sabayon van Champagne

***

Gebraden hertenrugfilet met rode kool, spruitjes, Preiselbeeren compôte

en saus Grand Veneur*

***

Huisgemaakte cheesecake van Bleu de Causses met ingemaakt fruit en stroop van port

***

Kerst dessert van chocolade met frangipane en mandarijn*

 

de gerechten met een * vormen het 4 gangen lunchmenu

 

viergangen lunch

€ 58,50

 zesgangen diner

€ 75,00

wijnarrangement lunch

€ 34,50

 wijnarrangement diner

€ 45,00

U bent van harte welkom voor de lunch vanaf 12.30 uur en voor het diner vanaf 18.30 uur

Reserveer via 035 – 691 9304